Dedeman inaugurează magazinul de lângă noul centru comercial Promenada Craiova

Dedeman deschide pe 5 octombrie al doilea magazin din Craiova, situat în Calea Severinului pe un teren de aproximativ 36.000 mp. Unitatea este rezultatul unei investiții totale de 33 milioane de euro.

Magazinul are o suprafață construită de 16.350 mp și face parte integrantă din complexul comercial Promenada Craiova, dezvoltat de NEPI Rockcastle, care va fi inaugurat în aceeași zi.

Parcarea destinată clienților are 598 de locuri, dintre care 361 sunt situate pe acoperișul clădirii. Accesul î parcare se va face direct din bulevardul principal (Calea Severinului) prin intermediul unei pasarele.

Dedeman Promenada Craiova are o echipă formată din 188 de angajaţi, dispune de peste 50.000 de produse la raft și 12 case de marcat. O noutate o reprezintă introducerea de case de marcat și în zona raionului de Grădină.

Magazinul este prevăzut cu panouri solare și cu o centrală electrică fotovoltaică care va genera energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. Puterea totală instalată este de aproximativ 350 kWp.

Odată cu deschiderea acestui magazin, rețeaua ajunge la 60 de unități în România. Următorul magazin Dedeman care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din municipiul Petroșani.

CITEȘTE ȘI: Dedeman Iași funcționează în noul spațiu din bulevardul Primăverii

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...