Dedeman Iași funcționează în noul spațiu din bulevardul Primăverii

Dedeman a deschis astăzi, 2 august, noul magazin din Iași. Acesta înlocuiește unitatea din Manta Roșie, una din primele inaugurate de companie, în noiembrie 2004.

Noul magazin din Iași, ridicat pe Bulevardul Primăverii, nr. 2 printr-o investiție de 16,5 milioane de euro, are o suprafață de peste 15.000 mp., de două ori mai mare decât magazinul pe care îl înlocuiește.

Parcarea proprie a magazinului este și ea adaptată pentru a deservi un număr mai mare de clienți, fiind amenajate 440 de locuri de parcare.

Magazinul de pe Bulevardul Primăverii prezintă și alte îmbunătățiri față de cel din Manta Roșie, toate fiind gândite pentru confortul clienților și o experiență cât mai plăcută la cumpărături: mai mult spațiu de expunere pentru toate raioanele, seră extinsă pentru raionul grădină, game noi de electrocasnice și un nou serviciu, cel de confecționare perdele.

Pentru a putea răspunde rapid și eficient solicitărilor venite din partea clienților, aproximativ 50 de colegi noi s-au alăturat vechii echipe de angajați, care a ajuns în prezent la 227 de persoane.

„Prin înlocuirea magazinului din Manta Roșie cu această nouă investiție dorim să le oferim clienților noștri un magazin mai accesibil, mai bine structurat și organizat, un mediu plăcut în care să găsească mai ușor inspirație și soluții pentru toate planurile lor. Din păcate, deși a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale iar noi am dorit ca toți clienții noștri să beneficieze de această experiență îmbunătățită.”, Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman.

Magazinul din Iași – Bulevardul Primăverii este cea de-a treia investiție inaugurată în acest an de Dedeman iar planurile de extindere a rețelei vor continua în această toamnă cu deschiderea magazinului din Turda.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...