Dedeman Ghencea se deschide vineri, 18 septembrie

Magazinul Dedeman Ghencea din apropierea stadionului Steaua, va fi inaugurat vineri, 18 septembrie. Unitatea se găsește pe noua arteră care va face legătura dintre strada Brașov și Șos. Alexandriei.

Dedeman Ghencea a fost construit pe un teren cu o suprafaţă de aproximativ 59.000 mp, în urma unei investiţii în valoare de 29 de milioane de euro.

Este cel de-al şaptelea magazin Dedeman din Bucureşti şi al doilea din sectorul 6 după unitatea din Valea Cascadelor.

Magazinul are o suprafaţă construită de 18.000 metri pătraţi, 220 de angajaţi şi peste 45.000 de produse disponibile la raft.

Unitatea are 631 de locuri de parcare, 4 staţii duble de încărcare a maşinilor electrice, unde pot fi încărcate simultan până la 8 maşini şi spaţii verzi desfăşurate pe o suprafaţă de peste 17.500 de metri pătraţi.

Pe acoperişul magazinului Dedeman Ghencea au fost montate panouri solare ce produc energie electrică destinată consumului de curent electric al unităţii. În prezent, 26 dintre magazinele Dedeman beneficiază de energie electrică solară.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...