Dedeman Dudești Pantelimon se va deschide în 7 septembrie

Dedeman deschide pe 7 septembrie magazinul din Dudești Pantelimon, cel de-al 6-lea din București și al 49-lea la nivel național.

Magazinul, amplasat pe Șoseaua Dudești-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.

Construită pe o suprafață de peste 14500 mp., cea mai nouă investiție a companiei Dedeman dispune și de o parcare generoasă compusă din 504 locuri de parcare.

Pentru a răspunde cât mai rapid și complet solicitărilor venite din partea clienților noului magazin, o echipă compusă din 216 angajați a fost atent recrutată, pregătită și specializată în celelalte magazine din București, astfel încât să atingă nivelul de competență cu care sunt obișnuiți clienții Dedeman din Capitală, dar și din restul țării.

„Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienți și accesibile din orice parte a orașului dar și din împrejurimile acestuia. Avem încrederea că proximitatea față de client și timpul scăzut de răspuns la cerințele acestuia ne pot menține competitivi într-o piață marcată de schimbări și provocări”,  Dragoș Pavăl, Președintele companiei Dedeman.

Organizarea raioanelor magazinului din Pantelimon respectă structura intuitivă testată și în celelalte magazine ale rețelei. Spațiul și showroom-urile de mobilă, decorațiuni, gresie și faianță și grădina oferă zeci de idei pentru amenajarea căminelor iar ambientul creează o experiență plăcută la cumpărături.

În gama de peste 45.000 de produse disponibile la Dedeman Dudești Pantelimon clienții vor descoperi soluții pentru construcții și amenajări interioare, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, utilaje și scule electrice.

Pe lângă produsele variate și de calitate, magazinul pune la dispoziția clienților și câteva servicii auxiliare care să îi ajute pe aceștia în procesul de cumpărare: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...