Dedeman deschide magazinul din Sibiu

.
.

Dedeman deschide vineri 21 martie, magazinul din Sibiu, cel de-al 37-lea al reţelei naţionale.

 

Magazinul, situat în comuna Şelimbăr, pe B-dul. Mihai Viteazu, nr.4, a fost  ridicat printr-o investiţie de circa 13 milioane de euro, ocupă o suprafaţă de 13.700 mp. şi dispune de o parcare proprie cu 380 de locuri. 

“Reuşita finalizării magazinului din Sibiu ne încântă, mai ales că obiectivul nostru este ca în acest an să atingem sau chiar să depăşim 40 de magazine. Ne bucurăm să punem în continuare întreaga reţea la dispoziţia furnizorilor noştri români, să fim suportul lor, deoarece ei reprezintă astăzi 80 la sută din totalul produselor achiziţionate de compania noastră”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.

Cu doar o lună înainte de sărbătorile Pascale, magazinul Dedeman aduce o paletă largă de produse şi servicii pentru construcţii şi amenajări interioare, oferind cele mai bune alternative pentru cadourile cu care sibienii îşi pot înnoi casa de Paşte.

Pe lângă ofertele la flori şi decoraţiuni interioare, magazinul Dedeman îşi aşteaptă clienţii cu o gamă diversificată de produse pentru construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină, toate la un raport ideal calitate/preţ.

Pentru că punem un accent deosebit pe consilierea clienţilor, aceştia vor fi întâmpinaţi în magazin de o echipă de angajaţi specializaţi, de peste 180 de persoane, gata oricând să răspundă solicitărilor cu amabilitate şi profesionalism, oferind cele mai bune sfaturi.

Totodată, sibienii vor beneficia şi de o gamă extinsă de servicii auxiliare care să îi ajute să îşi desăvârşească, la timp şi cu costuri reduse, toate planurile lor de construcţie şi amenajare a căminului: soluţii de finanţare, serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor, retur produse.

Magazinul din Sibiu dă startul inaugurărilor Dedeman din acest an, cel puţin încă 3 noi magazine urmând a fi deschise în 2014.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...