Dedeman deschide magazinul din Bd. Pallady

Dedeman deschide vineri 17 aprilie, al patrulea magazin din Bucureşti, cel de-al 41-lea al reţelei naţionale. 

Situat în sectorul 3, pe B.dul Theodor Pallady, nr.50, magazinul are o suprafaţă construită de peste 16.000 mp., a fost ridicat printr-o investiţie de circa 18,3 milioane de euro şi a creat peste 220 de locuri noi de muncă.

Magazinul Dedeman Pallady va comercializa peste 45.000 de produse pentru construcţii, amenajări sau redecorări.

Pasionaţii de grădinărit sau amenajări exterioare au la dispoziţie un raion de produse pentru grădină de peste 2800 de mp. În spaţiul compus din două sere cu climă controlată, caldă/rece, şi o pergolă, clienţii vor descoperi zeci de soiuri de plante, utilaje, scule, accesorii şi decoraţiuni pentru grădină, grătare, corturi, sere, piscine şi multe altele.

“Finalizarea magazinului din B.dul Theodor Pallady reprezintă o nouă etapă din planul nostru de a fi cât mai accesibili pentru fiecare dintre locuitorii capitalei şi împrejurimilor.Ne-am propus să construim în Bucureşti un număr suficient de magazine astfel încât orice client să ajungă în maximum 20 de minute la unul din punctele noastre de vânzare. Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Începând cu 17 aprilie, cei 220 de angajaţi ai magazinului sunt pregătiţi să ofere cele mai bune sfaturi şi consultanţă gratuită pentru ca planurile bucureştenilor din sectorul 3 să se transforme cât mai rapid şi mai uşor în realitate.

La acest proces  vor contribui şi numeroasele servicii auxiliare, precum serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi  retur produse.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...