Dedeman Alba se deschide astazi

sursa foto: ziarulunirea.ro

Dedeman companie ce activeaza in domeniul bricolajului deschide, astazi, la Alba Iulia, cel de-al 25-lea magazin din reteaua nationala.

Investitia se ridica la 11 milioane de euro, pentru un magazin cu 11.800 mp. suprafata de vinzare si 288 de locuri de parcare.

“Inaugurarea magazinului din Alba Iulia, oras cu rezonanta in istoria tarii noastre – spune presedintele companiei, Dragos Paval -, continua strategia de extindere la nivel national a retelei de magazine Dedeman, in ritmul atent planificat si sustinut de evolutia pozitiva a companiei, evolutie datorata preocuparii noastre permanente de a ne imbunatati gama de produse si serviciile oferite clientilor. Ne dorim ca magazinul nostru sa devina cit mai curind destinatia favorita a celor care construiesc, amenajeaza sau isi decoreaza locuinta, nu numai din orasul Alba Iulia, dar si din imprejurimi”.

Ca si in celelalte magazine din retea, si la Alba Iulia clientii vor avea la dispozitie peste 45.000 de produse, astfel structurate incit sa ofere solutii la toate problemele si pentru toate buzunarele, atit pentru consumatorii casnici, cit si pentru profesionisti.

Sunt oferite si servicii aditionale (livrarea marfurilor la domiciliu, solutii de finantare, consultanta gratuita, service in garantie si postgarantie pentru centrale termice si scule electrice, proiectare de bai si bucatarii, mixare de vopsele, comenzi speciale, confectionare de perdele, retur de produse).

Dedeman Alba Iulia inseamna, insa, si o echipa de 176 de angajati.

Deschiderea magazinului din Alba Iulia va fi urmata, in scurt timp, de a cincea inaugurare din acest an, in Tulcea, care va duce mai aproape de indeplinire strategia de crestere a cifrei de afaceri cu 10% fata de anul trecut.

Acest model de deschidere a 4 – 5 unitati pe an va fi pastrat si in viitor pentru ca, pina in 2015, Dedeman sa atinga un numar de 45 de magazine in reteaua nationala.

Orasele in care se vor deschide magazine Dedeman in anii urmatori, sunt: Satu Mare, Oradea, Deva, Bistrita, Tg Mures, Miercurea Ciuc, Tg Jiu, Rm Valcea, Slatina, Ploiesti, Giurgiu, Slobozia si Galati.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...