Dedeman a inaugurat un nou magazin la Brașov, în cartierul Noua

Dedeman a deschis astăzi, 21 octombrie, magazinul cu numărul 58 din țară la Brașov, în cartierul Noua pe Calea București, după o investiție totală de 19 milioane euro.

Această sumă include valoarea de achiziție a terenului de 5 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcție, rafturile, obiectele de mobilier și materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri și a zonei exterioare.

Suprafața construită a noului magazin este de 17.700 mp, dintre care circa 3.000 mp sunt alocați serei. În zona de exterior au fost amenajate spații verzi și o parcare cu 437 de locuri.

Noul magazin Dedeman Brașov este prevăzut cu o centrală electrică fotovoltaică de 400 kWp care va genera energie electrică destinată exclusiv autoconsumului prin intermediul panourilor solare montate pe acoperișul unității.

Magazinul din Brașov este primul inaugurat de companie în 2022, următorul magazin Dedeman care își va deschide porțile anul acesta fiind cel din Bârlad, județul Vaslui.

CITEȘTE ȘI: Dedeman isi accidenteaza emblema pentru a atrage atentia asupra sigurantei

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...