Dedeman a cumpărat proiectul de birouri The Office Cluj Napoca

Vânzarea The Office Cluj Napoca de către Ovidiu Șandor și NEPI Rockastle grupului Dedeman reprezintă cea mai mare tranzacție cu un proiect de birouri încheiată vreodată în afara Bucureștiului și stabilește un reper important în ceea ce privește prețul și lichiditatea activelor imobiliare „prime” din orașele secundare.

Compania de consultanță imobiliară JLL a reprezentat exclusiv compania Mulberry Development în vânzarea The Office, care este și cea mai mare tranzacție încheiată în acest an în România.

„Ne bucurăm că am fost implicați într-o nouă tranzacție etalon pentru piața imobiliară locală. Finalizarea vânzării The Office din Cluj Napoca stabilește o serie de recorduri pe piața investițiilor imobiliare din afara Bucureștiului, dar și pentru România, și reprezintă o bornă importantă în peisajul investițional autohton: cea mai mare tranzacție cu un activ imobiliar dintr-un oraș secundar semnată în ultimii 10 ani și prima de această dimensiune unde avem antreprenori români de prestigiu de ambele părți”, a declarat Andrei Văcaru, Head of Capital Markets JLL România.

The Office este cel mai mare proiect de birouri din Cluj-Napoca, având o suprafață de 61.000 de metri pătrați închiriați integral și este certificat BREEAM Excellent.

Prin această tranzacție Cluj-Napoca își recâștiga poziția pe harta investițiilor imobiliare din România. După ce anul trecut am văzut două tranzacții semnificative, dar mai mici pe această piață, respectiv vânzarea clădirii de birouri Maestro și a parcului logistic CTPark, preluarea The Office dovedește că există lichiditate pentru produsele instituționale din Cluj.

Grupul Dedeman, un nume relativ nou pe piața investițiilor imobiliare, este la a doua tranzacție încheiată în ultimul an în România.

- publicitate -