Decathlon a deschis cel de-al patrulea magazin din București

Decathlon a deschis astăzi, 29 decembrie, porțile celui de-al 4-lea magazin al său din București, ca parte a unei investiții strategice ce le va aduce pasionaților de sport diversitate, creativitate și inovație, într-un spațiu atrăgător, ofertant și modern. DECATHLON va atinge astfel o rețea totală de 17 magazine în România.

Cu o suprafață de 3.900 metri pătrați, noul magazin din zona comercială Băneasa va oferi acces iubitorilor de sport la o gamă foarte largă de articole și echipamente sportive, conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Mai mult, printr-un excelent raport între calitate și preț, produsele aparținând mărcilor proprii DECATHLON contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

DECATHLON Băneasa va însemna peste 60 de sporturi sub același acoperiș, prin articole și produse concepute pentru toate nivelurile de performanță, inclusiv pentru sportivii amatori. Va fi locul unde fiecare client va găsi produse tehnice foarte calitative, pentru a se bucura de adrenalină și de practicarea sportului la cele mai mici prețuri.

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...