Dechatlon 5 se deschide in Grand Arena Berceni

Decathlon, retailerul francez de articole sportive  va deschide marţi, în incinta centrului comercial Grand Arena Mall din cartierul Berceni, al cincilea magazin din România şi al doilea din Bucureşti.

Magazinul din Grand Arena Mall, care va avea o suprafaţă de vânzare de peste 5.500 de metri pătraţi, va oferi peste 5.000 de articole sportive.

Aceasta este cea de-a patra unitate deschisă de retailer în 2010, după ce a mai inaugurat magazine în Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi.

În Bucureşti, Decathlon mai deţine un magazin în cadrul parcului de retail Militari Shopping Center, deschis în iunie 2009, şi va inaugura o a treia unitate în 2011, în bulevardul Theodor Pallady.

Retailerul a intrat pe piaţa românească în anul 2000 pe partea de producţie. Astfel, Decathlon produce în România, prin intermediul parteneriatelor cu firme private, echipament sportiv pentru atletism, ciclism, ski, pantofi de sport şi pentru munte, echipament pentru scufundări, biciclete, patine cu rotile, distribuite în reţeaua sa de magazine.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...