Dechatlon 5 se deschide in Grand Arena Berceni

Decathlon, retailerul francez de articole sportive  va deschide marţi, în incinta centrului comercial Grand Arena Mall din cartierul Berceni, al cincilea magazin din România şi al doilea din Bucureşti.

Magazinul din Grand Arena Mall, care va avea o suprafaţă de vânzare de peste 5.500 de metri pătraţi, va oferi peste 5.000 de articole sportive.

Aceasta este cea de-a patra unitate deschisă de retailer în 2010, după ce a mai inaugurat magazine în Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi.

În Bucureşti, Decathlon mai deţine un magazin în cadrul parcului de retail Militari Shopping Center, deschis în iunie 2009, şi va inaugura o a treia unitate în 2011, în bulevardul Theodor Pallady.

Retailerul a intrat pe piaţa românească în anul 2000 pe partea de producţie. Astfel, Decathlon produce în România, prin intermediul parteneriatelor cu firme private, echipament sportiv pentru atletism, ciclism, ski, pantofi de sport şi pentru munte, echipament pentru scufundări, biciclete, patine cu rotile, distribuite în reţeaua sa de magazine.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...