Decathlon Veranda Mall se deschide în 29 noiembrie

Decathlon Veranda Mall a pregătit o serie de activități sportive cu acces gratuit în weekendul 24-25 noiembrie, pentru a întâmpina deschiderea magazinului, programată pentru joi, 29 noiembrie.

Activitățile au loc în intervalul orar 10:30-18.30, în incinta centrului comercial, în proximitatea intrării în Decathlon Veranda Mall.

Acțiunile sportive organizate de Decahtlon au fost gândite pentru toate categoriile de vârstă și nivelurile de practică, iar participanți vor avea posibilitatea de a primi invitații VIP pentru ziua deschiderii magazinului.

De asemenea, toți cei prezenți pe 24 și 25 noiembrie la activitățile și competițiile sportive, vor avea posibilitatea să testeze gratuit produsele mărcilor proprii ale Decathlon, astfel încât să verifice caracteristicile tehnice, fiabilitatea și rezistența lor. Articolele și echipamentele sportive disponibile pentru testare se adresează pasionaților de diverse sporturi, cum ar fi baschet, fotbal, tenis de masă, skateboarding sau ciclism.

De asemenea, iubitorii de sport din capitală vor beneficia și de consiliere și recomandări de specialitate, oferite de reprezentanții Decathlon, în funcție de sporturile practicate, de ariile de interes și de preferințe. Mai mult, prin oferirea de informații relevante, aceste interacțiuni au scopul de a trezi interesul pentru practicarea de noi sporturi și pentru menținerea unui stil de viață sănătos, în rândul bucureștenilor.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...