Decathlon va deschide 15 shopping corners în hipermarketurile Auchan

Auchan și Decathlon demarează un parteneriat prin care o gamă de echipamente și articole sportive vor fi integrate în oferta hipermarketurilor din țară.

Colaborarea debutează luna aceasta cu o etapă pilot în Auchan Drumul Taberei, unde sunt expuse peste 60 de articole sportive.

Mini shop-ul Decathlon din Auchan Drumul Taberei a fost bine primit, rezultatele din primele 3 zile de la lansare arătând o creștere de 70% a numărului de clienți pe categoria de articole sportive.

Inițiată și în Franța, Polonia și Ucraina, această colaborare marchează începutul unui proiect unic în industria locală de retail.

Proiectul pilot din Auchan Drumul Taberei va fi testat în următoarele trei luni, în funcție de rezultate urmând ca acesta să fie dezvoltat la nivel național.

Planurile de extindere ale parteneriatului vizează integrarea ofertei Decathlon în 15 magazine Auchan până la finalul acestui an.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...