All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 3 august | 2020

Decathlon Satu Mare, primul magazin din zona de nord-vest

Decathlon Satu Mare a fost deschis în cadrul centrului comercial Aushopping (Strada Careiului nr. 77-79), fiind prima unitate zona de Nord-Vest a României și a 26-a din țară.

Decathlon Satu Mare are o suprafaţă totală de 1.480 mp și 350 de metri alocaţi terenului de test cu acces gratuit, oferind mai mult de 5.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi.

Prezenţa Decathlon pe suprafeţe mici, ca puncte complementare magazinelor existente, face parte din noua strategie a companiei, alături de prezenţa pe suprafeţe mari ale magazinelor fizice deja deschise în România.

- PUBLICITATE -

Aceste formate de vânzare vor încuraja livrarea online şi vor constitui puncte de comercializare ale articolelor Decathlon, fiind amplasate în zone de proximitate, cu densitate si trafic ridicate, dar şi aproape de zone de practică sportivă sau clădiri de birouri.

Decathlon Satu Mare este cel de-al treilea magazin deschis în acest an, după cele din Bistriţa şi Deva, dar şi după extinderea magazinului din Cluj-Napoca.

Până pe 5 octombrie, Decathlon îi aşteptă pe toţi iubitorii de sport la evenimentul Festivalul Sportivilor, găzduit în parcarea centrului comercial Aushopping Satu Mare şi pe terenul propriu de test.

- PUBLICITATE -