Decathlon lansează Trocathlon, târg de articole sportive second hand

Pasionații de sport sunt așteptați în perioada 1 iunie – 15 octombrie 2020, să cumpere sau să vândă echipamente sportive aflate în stare bună, în cadrul Trocathlon, aflat la cea de-a 20-a ediție.

Participarea la Trocathlon este gratuită și toți cei înscriși vor beneficia de consilierea permanentă a angajaților Decathlon.

În cadrul târgului sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon, care sunt în stare bună de funcționare și prezentabile din punct de vedere estetic.

Produsele vor fi prezente atât în magazinul fizic cât și în catalogul online.

Ce condiții de vânzare sunt impuse

Conform regulamentului, proprietarii aduc în magazin produsele pe care doresc sa le înscrie la Trocathlon și se pot sfătui cu un angajat Decathlon pentru stabilirea prețului de vânzare.

Articolele rămân în magazin pe toată perioada târgului, fiind afișate în același timp, în catalogul online. Serviciul este gratuit, iar Decathlon nu primește niciun comision pentru depozitarea sau evaluarea produsului.

Produsul va fi depozitat în condiții sigure, iar dacă se va vinde, clientul va fi anunțat imediat pe email și va primi un voucher echivalent cu prețul de vânzare. Dacă nu se vinde, produsul poate fi luat înapoi sau poate fi donat unei asociații caritabile.

Ce condiții de cumpărare există

Cei care își vor vinde produsele în cadrul târgului vor primi un voucher echivalent cu prețul de vânzare (stabilit de proprietarul echipamentului sportiv) cu ajutorul căruia vor putea achiziționa un produs nou, din magazinele Decathlon.

Cu voucherul primit va putea fi acoperită întreaga sau o parte din valoarea produsului nou dorit. Voucherul va fi valabil 24 luni.

Decathlon oferă, de asemenea, suport și consiliere de specialitate celor care doresc să cumpere articole și echipamente sportive la un preț accesibil. Clienții vor avea posibilitatea de a achiziționa produsul la prețul cerut de vânzător, fără adaos comercial.

În magazinele Decathlon au fost luate toate măsurile de precauție și siguranță privind contextul actual, pentru protejarea clienților și angajaților.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...