Decathlon inaugurează un atelier regional ce va deservi rețeaua de magazine

Decathlon a inaugurat primul atelier regional din România ce aparține unui retailer de articole sportive și care oferă o gamă extinsă de servicii tehnice.

Atelierul se află în incinta depozitului său din localitatea Ștefăneștii de Jos, având o suprafață de aproximativ 1.000 mp și deservește toate magazinele Decathlon din țară.

România este a 12-a țară din lume în care retailerul a dezvoltat un astfel de atelier, după Franța, Spania, Italia, Polonia, China, Taiwan, UK, Ungaria, Germania, Portugalia, Belgia, Elveția.

Atelierul Regional vine ca o extindere a atelierelor locale din magazinele Decathlon din țară, prin  creșterea gamei de servicii oferite pe tot teritoriul țării.

Produsele ajung la Ștefănești prin transportul intern, odată cu returul camioanelor către depozit, și se întorc către magazinele din care au fost plasate, împreună cu marfa aferentă.

Cliențtii pot merge direct la sediul din Ștefăneștii de Jos pentru a apela la serviciile atelierului și pot opta pentru ridicarea produsului reparat tot din atelier sau dintr-un magazin Decathlon.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...