Decathlon este ancora principală a Bistrița Retail Park

Decathlon, Carrefour Market, Help Net, Lems, Dinoland, Metropolis, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Box sunt noii chiriași care vor deschide magazine în cadrul Bistrița Retail Park.

Tot în cadrul galeriei comerciale Bistrița Retail Park va funcționa și retailerul danez de mobilă și accesorii JYSK, inaugurarea fiind prevăzută pentru luna mai.

„Proiectul se prefigurează drept un parc de retail cu articole sportive, mobilă,  produse pentru casă și servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market și un food court”, declară Ionuț Bordei, CEO, Element Development, adăugând: „Zona unde construim noi se transformă în noul pol comercial al orașului. Aici funcționează piața agro-alimentară, precum și magazinele Selgros, Altex și Penny”.

Dezvoltarea imobiliara presupune o investiție de 9 milioane EUR pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului.

Antreprenorul general al proiectului este compania locală de construcții Campeador, iar project manager pentru supervizarea lucrărilor de construcție este Vitalis. Compania care se ocupă de procesul de închiriere este CBRE România. Proiectul este finanțat de Garanti Bank cu 4,5 milioane EUR.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...