Decathlon este ancora principală a Bistrița Retail Park

Decathlon, Carrefour Market, Help Net, Lems, Dinoland, Metropolis, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Box sunt noii chiriași care vor deschide magazine în cadrul Bistrița Retail Park.

Tot în cadrul galeriei comerciale Bistrița Retail Park va funcționa și retailerul danez de mobilă și accesorii JYSK, inaugurarea fiind prevăzută pentru luna mai.

„Proiectul se prefigurează drept un parc de retail cu articole sportive, mobilă,  produse pentru casă și servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market și un food court”, declară Ionuț Bordei, CEO, Element Development, adăugând: „Zona unde construim noi se transformă în noul pol comercial al orașului. Aici funcționează piața agro-alimentară, precum și magazinele Selgros, Altex și Penny”.

Dezvoltarea imobiliara presupune o investiție de 9 milioane EUR pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului.

Antreprenorul general al proiectului este compania locală de construcții Campeador, iar project manager pentru supervizarea lucrărilor de construcție este Vitalis. Compania care se ocupă de procesul de închiriere este CBRE România. Proiectul este finanțat de Garanti Bank cu 4,5 milioane EUR.

- publicitate -