Decathlon deschide un magazin la Bistrița

Retailerul de articole sportive, Decathlon, deschide pe 28 martie un nou magazin la Bistrița Retail Park.

Decathlon Bistrița va avea o suprafață de 934 mp și se alătură celorlați retaileri care funcționează deja în parcul de retail: Carrefour Market, Help Net, Lems, JYSK, Sportisimo, Dinoland, Inmedio, Contakt, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Angie’s Pizza.

Element Development a livrat Bistrița Retail Park în 2018, sub conceptul unui „strip mall” cu articole sportive, mobilă, produse pentru casă și servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market. Proiectul a fost construit în centrul orașului, pe Calea Moldovei 13A.

Zona unde am construit noi s-a transformat în noul pol comercial al orașului, aici funcționând pe lângă galeria comercială dezvoltată de noi și piața agro-alimentară, magazinele Selgros, Altex și Penny”, explică Ionuț Bordei, CEO, Element Development.  

Bistrița Retail Park a fost livrat în urma unei investiții de 9 milioane EUR pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13A, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului. Proiectul are un grad de ocupare de 100%, fiind finanțat de Garanti Bank.  

- publicitate -