Decathlon a deschis primul magazin din Târgovişte, al 27-lea din țară

Decathlon Târgovişte este situat pe Strada Locotenent Stancu Ion nr. 2E. Odată cu noua deschidere de magazin, a patra din acest an, reţeaua naţională ajunge la 27 de unităţi de vânzare.

magazinul Decathlon Târgovişte respectă formatul unic al tuturor unităţilor companiei – Regăsirea tuturor sporturilor sub acelaşi acoperiş. Magazinul are o suprafaţă de 803 mp şi pune la dispoziţia cumpărătorilor 5.000 de articole şi echipamente destinate practicării a peste 50 de sporturi, precum fotbal, înot, volei, tenis de câmp, tenis de masă, arte marţiale, bodybuilding, cardio şi, bineînţeles, sporturile de iarnă preferate de mare parte din comunitatea locală.

„Ca parte a misiunii noastre organizaţionale, ne-am propus să fim prezenţi cu magazine în toate oraşele ai căror locuitori practică sport sau îşi doresc să includă activităţile sportive în stilul lor de viaţă. Este şi cazul oraşului Târgovişte, unde am regăsit o comunitate sportivă activă şi o dorinţă a târgoviştenilor de a fi prezenţi şi în oraşul lor. Am răspuns cu mare bucurie numeroaselor solicitări primite în mediul online, iar prin oferta Decathlon adusă mai aproape de ei sperăm să contribuim la încurajarea cât mai multor persoane din comunitate să practice sport”, a spus Gwenn Hervo, Manager expansiune Decathlon România.

„Magazinul Decathlon Târgovişte se bucură de o prezentare completă a produselor din gamele esenţiale şi de o disponibilitate ridicată a stocurilor, pentru ca un număr cât mai mare de târgovişteni să beneficieze de produsele noastre. Prin aranjarea logică şi cu ajutorul unei echipe de 14 angajaţi, pasionaţi ai sportului şi gata să le ofere clienţilor suportul necesar pentru ca decizia de achiziţie să fie una cât mai bine informată, le asigurăm clienţilor noştri o experienţă plăcută la cumpărare”, a completat Mihai Florea, Director de magazin Decathlon Târgovişte.

În magazinul Decathlon Târgovişte, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale, precum serviciul atelier, pentru repararea şi reglarea bicicletelor, trotinetelor, aparatelor de fitness sau corturilor, dar şi o zonă pentru imprimare şi marcare pe diverse produse şi suprafeţe.

Iar prin serviciile de comandă online, magazinul aduce mai aproape de clienţi întreaga ofertă de produse din magazin: serviciul BornaPlus, care le permite cumpărătorilor să acceseze online toată gama de produse şi să plaseze o comandă folosind bornele amplasate în magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii, dar şi la Click & Collect, serviciul ce le permite doritorilor să plaseze comenzi online, cu alegerea modalităţii de livrare gratuită în magazin.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...