Decathlon a deschis o unitate la Bacău

Decathlon a inaugurat primul său magazin din Bacău, în incinta Hello Shopping Park.

„Ne bucurăm foarte mult să deschidem acest magazin în Bacău, mai ales pentru că avem deja clienţi loiali aici, care ne aşteaptă de ceva timp. Am pregătit o gamă de peste 5.000 de articole şi echipamente sportive, pentru pasiunile fiecărei categorii de vârstă. Ne dorim să facem sportul accesibil unui public cât mai larg din România, iar cu fiecare deschidere de magazin contribuim la îndeplinirea acestui scop”, a declarat Eric Mazillier, Country Manager, Decathlon România.

Al treilea magazin al retailerului din zona Moldovei şi al 18-lea din ţară, magazinul Decathlon din Bacău le propune pasionaţilor de sport o gamă de peste 5.000 de articole şi echipamente sportive ce se disting prin fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate şi inovaţie, încurajând mişcarea pentru persoanele de toate vârstele, de la mic la mare. Cu un spaţiu extins, de 1.200 mp, şi un design contemporan, în linie cu cele mai noi standarde internaţionale în domeniul retail-ului sportiv, magazinul aduce clienţilor articole pentru peste 50 de sporturi.

„Vrem să încurajăm un stil de viaţă sănătos, din care sportul nu poate lipsi, atât prin oferta accesibilă şi calitativă, cât şi prin evenimente sportive dedicate consumatorilor, care vor avea loc chiar în incinta magazinului”, a adăugat Oana Stoica, director magazin, Decathlon Bacău.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...