Decathlon 20 se deschide la Botoșani

Decathlon va deschide în 7 iulie primul magazin din Botosani. Acesta va fi localizat in incinta Botosani Shopping Center, Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2.

Odata cu aceasta inaugurare, compania ajunge la un total de 20 de unitati la nivel national.

Alex Domsa, Director de Expansiune, Decathlon Romania a declarat: “Anul acesta continuam extinderea retelei de magazine pentru a ajunge mai aproape de toti romanii care iubesc sportul si un stil de viata antrenant si sanatos. Am ales sa deschidem al cincilea magazin din zona Moldovei la Botosani, pentru ca am avut numeroase reactii pozitive de la clienti fideli, care isi doreau un magazin Decathlon in orasul lor. Suntem siguri ca vom avea in continuare o relatie si mai apropiata cu botosanenii si ca vor aprecia gama variata de produse pe care le-o punem la dispozitie, cu o calitate garantata si preturi mici tot anul.

Centrul din Botosani va pune la vanzare peste 5000 de produse si echipamente sportive. Dedicate mai multor activitati (drumetii montane, natatie, fitness, alergare, tenis, vanatoare, pescuit, ciclism, patinaj, echitatie etc) si tuturor categoriilor de varsta, acestea de remarca prin calitate, diversitate si inovatie. Magazinul are o suprafata de 1100 de metri patrati.

Printre marcile promovate se remarca: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji. Denumite marci Pasiune, acestea reprezinta o alternativa viabila pentru produsele deja prezente pe piata, care contribuie in mod concret la implinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor. Totodata, prin produsele cu eticheta Primul Pret Tehnic, Decathlon propune clientilor sai produsul cu cel mai bun raport calitate-pret, pentru fiecare gama de produse.

Decathlon reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care iubesc sportul si doresc sa achizitioneze echipamente performante, tehnice si cu o calitate garantata, care sa ii ajute sa beneficieze de o experienta sportiva placuta. Pe langa produsele si echipamentele de top, vom organiza periodic si evenimente sportive specifice, de care toti botosanenii se vor putea bucura in mod gratuit”, a completat Marc Pitner, Director de magazin, Decathlon Botosani.

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...