De Ziua Internațională a Culorii, Policolor lansează o nouă paletă de culori

.

Policolor – Orgachim, cel mai mare producator de lacuri și vopsele din Sud-Estul Europei, lansează pe 11 mai, de Ziua Internațională a Culorii, o nouă paletă de culori, din peste 650 de nuanțe. Cu acest prilej, clientii magazinelor Policolor din București, Iași, Constanța, Timișoara vor beneficia de reduceri la toate produsele nuanțabile în sistem computerizat.

”Din studiile interne reiese că aproximativ 60% din clienți prefera vopseaua albă în decorarea locuinței întrucât se tem ca vor alege gresit culoarea sau nu stiu cum sa o combine cu restul culorilor din casa, pentru a crea armonie. Tocmai de aceea, ne dorim ca prin lansarea acestei noi cartele de culoari, dar și prin punerea la dispoziție a unui consultant specializat direct în magazine, consumatorii să înțeleagă importanța folosirii culorii în locuința lor și a impactului asupra stării lor de spirit. De altfel, chiar magazinele noastre sunt o sursă de inspirație in acest sens.”, a declarat Marius Văcăroiu, Director General Policolor-Orgachim.

Ziua Internațională a Culorii va fi sărbătorită anul acesta în Danemarca, în cadrul unui eveniment unde specialiști din toată lumea vor discuta despre folosirea culorii în arhitectură și design, despre stările emoționale pe care aceasta le creează, despre texturi, materiale și despre tendințele în culoare ale anului în curs.

În rețeaua de magazine Policolor beneficiați de expertiza specialistilor, care vă vor sfătui în alegerea culorilor adecvate locuinței dumneavoastră.

Mai multe informatii despre magazinele Policolor puteți găsi accesând:

https://arhitectural.policolor.ro/ro/pagina/magazine-policolor

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...