De vineri, începe Târgul Național Imobiliar

Târgul Național Imobiliar TNI – începe vineri, 15 aprilie, ora 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. 

Dinamica pieței imobiliare s-a schimbat odată cu incertitudinea creată de legea “dării în plată“, astfel că cererile din segmentul rezidențial s-au dublat față de aceeași perioadă a anului precedent, iar tinerii si familiile se grăbesc să semneze actele pentru o locuință.

Ediția TNI din 15-17 aprilie vine în sprijinul celor interesati, reunind oferte imobiliare atractive, din care peste 70 % se încadrează în programul PRIMA CASĂ.
Jucătorii din sectorul real estate și domeniile conexe mărturisesc că ultimul an a fost cel mai bun an, din 2008 încoace. Acest lucru este confirmat și de cifrele portalului imobiliar IMOPEDIA.ro: “în primele trei luni ale lui 2016, numărul vizitatorilor a urcat cu aproape 15% față de perioada similară a anului trecut. Totodată, se observă o creștere semnificativă a căutărilor privind apartamentele cu trei camere (18%). Putem afirma, cu siguranță, că începutul lui 2016 este cel mai bun început de an de la startul crizei”, declară Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro. 
Aproximativ 3200 de locuințe vor fi finalizate în acest an în zona de nord a Bucureștiului, potrivit unui studiu realizat de către Coldwell Banker Affiliates of Romania. „Cea mai mare pondere a acestor locuințe, 66% (aproximativ 2200 de unități), este reprezentată de locuințe destinate clasei medii, amplasate în zone precum Aviației și Băneasa în timp ce aproximativ 25%, adică peste 700 de unități, sunt locuințe premium și de lux, amplasate în zone precum Dorobanți, Herăstrău sau Barbu Văcărescu.” afirmă Alexandru Pricop, managing partner în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.
În timp ce zona de nord a capitalei a revenit în atenția constructorilor de locuințe, sudul Bucureștiului își continuă extinderea fulminantă. “Numărul de tranzacții imobiliare realizate în ultimele 4 luni în zona de sud a capitalei s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut, iar în momentul de față în peste 30% din ansamblurile rezidențiale reprezentate de SudRezidențial.ro clienții se înscriu pe listă de așteptare pentru a cumpăra o locuință.” declară Cătălin Grigore, General Manager SudRezidential.RO

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 – 19.00 ; Duminică: 10.00 – 16.00; Bilet intrare: 5 RON

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...