De Valentine’s, dragostea pluteste in aer la Bucuresti Mall

sursa foto: photoexplorers.net

București Mall găzduiește cu ocazia Valentine`s Day, în perioada 7-14 februarie, un târg de cadouri pentru îndrăgostiți, activități specifice precum ateliere de creație artistică, lecții de dans pentru perechi, muzică live, dar și concursuri interactive cu premii surpriză.

 

La târgul de cadouri pentru îndrăgostiți ”Love, Amore, Iubire” veți putea găsi cadoul perfect pentru cei dragi, întrucât expozanții vă așteaptă cu bijuterii și articole create manual, delicii din ciocolată, aranjamente florale, cosmetice bio, muzică, cărți de dragoste, bijuterii și multe altele. Târgul este deschis zilnic, începând de astăzi, între orele 10.00-22.00 și va avea loc până pe 14 februarie.

 

Începând cu data de 10 februarie, în parteneriat cu Grădina cu Artiști, București Mall va dedica un spațiu exclusiv iubirii, în care cuplurile să creeze liber, în cadru unor workshop-uri de pictură, desen, olărit sau decorațiuni florale și să se bucure de expoziții, lecții de dans, teatru și muzică live.

 

În seara de Valentine`s Day va avea loc un concert cu muzică live susținut de Jonathan David, Acoustic Rendezvous, Irina Sarbu și Luiza Zan.

 

În plus, pentru cumpărături de cel puțin 200 Ron în perioada 10-24 februarie, se pot câștiga cadouri personalizate pentru persoana iubită, constând în buchete de flori sau parfumuri surpriză.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...