De la voluntar în Danemarca la antreprenor de succes

Ștefan Obreja este unul dintre antreprenorii de succes din România, compania sa, Life Dental Spa, fiind jucătorul cu cea mai rapidă creștere de pe piaţa de stomatologie

Trei ani de experiență la conducerea clinicilor stomatologice laser Life Dental Spa au dus la dublarea rezultatelor anuale chiar și în pandemie.

Iar rezultatele continuă să-l susțină: a reușit să transforme Life Dental Spa într-o companie respectată, puternică și dinamică, care își propune sa trateze pacienții fără durere, minim invaziv și cu materiale biocompatibile cu corpul uman.

Deschiderea unei afaceri de la zero este visul multor români, însă puțini reușesc să și-l îndeplinească.

La doar 35 de ani  CEO-ul Life Dental Spa conduce zece clinici stomatologice și continuă planul de extindere în toate orașele mari din România, atat în domeniul serviciilor dentare, cât și prin extinderea liniilor de business către laboratorul de tehnică dentară.

Cu toate acestea, drumul său până în prezent nu a fost deloc ușor. S-a născut la 5 iulie 1986 în Olt, primii ani din viața sa trăindu-i modest într-un sat din Oltenia.

După terminarea liceului, a urmat Școala Militară vreme de doi ani, iar următorii patru ani a lucrat pentru Jandarmeria din Brașov, în același timp urmând cursurile Facultății de Sociologie din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Ștefan Obreja a vrut însă să evolueze cât mai mult. Astfel, după Facultatea de Sociologie, a emigrat în Copenhaga, Danemarca, fiind voluntar și urmând să plece în Africa într-un proiect umanitar.

În anul 2014, a decis să aplice la un program de master în Security Risk Management la Universitatea din Copenhaga și, deși au fost doar 25 de locuri disponibile la nivel internațional, Ștefan a fost unul dintre masteranzii acceptați în cadrul programului.

A fost o experienţă care l-a convins că asta vrea să facă, cu standardele de calitate şi disciplina învăţate acolo, dar şi cu deprinderile din joburile anterioare.

În anul 2017, Ștefan Obreja a lansat în România Raw-Mania, un business cu batoane raw-vegane. 

La 35 de ani, Ștefan Obreja continua planul de expansiune pentru a ajunge la minimum 30 de clinici în România, urmand apoi extinderea și în afara țării

Răsplata lui Ștefan a constat în efort, și nu în rezultat. Efortul său total este astăzi o victorie deplină, căci lanțul de clinici Life Dental Spa a reușit o creștere de 110% față de anul 2019, chiar și în contextul pandemiei.

Ambiția, dorința de performanță, atitudinea, seriozitatea și determinarea lui Ștefan Obreja au contribuit la creșterea clinicilor  de succes Life Dental Spa. 

De la 1 la 10 clinici stomatologice laser în doi ani – viitorul stomatologiei este stomatologia minim invaziva fara durere.

Succesul clinicilor Life Dental Spa a depins în mare măsură de abilitățile și influența pe care CEO-ul Ștefan Obreja a fost capabil să le garanteze.

El a dat o amprentă puternică companiei, gestionând operațiunile fundamentale, conducând întreaga echipă cu succes, gestionând resursele disponibile și interacționând adecvat cu pacienții și cu colaboratorii.

Experiența dobândită în Danemarca l-a ajutat pe CEO-ul Ștefan Obreja să obțină tot ce este mai bun prin angajament, responsabilități, ingeniozitate și, mai ales, curaj. Astfel, Ștefan a ajuns la performanța de a extinde zece clinici stomatologice pe teritoriul României în doar doi ani.

A atins standarde înalte de performanță și rezultate, dezvoltând și implementând o strategie funcțională cu obiective prezente și viitoare.

Activitatea antreprenorială a directorului general Ștefan Obreja menține personalul motivat, având ca obiectiv primordial mulțumirea tuturor pacienților

Ștefan Obreja se distinge față de alți antreprenori printr-un stil de management agil bazat pe rezultate, care pune în centrul atenției pacientul, astfel crescând calitatea serviciilor oferite. Stilul, strategia și abilitățile sale de conducere au dus la extinderea rețelei de clinici stomatologice Life Dental Spa. Totodată, utilizarea inovațiilor și a tehnologiei moderne din clinicile Life Dental Spa țin de actul managerial al lui Ștefan Obreja, precum și al întregii echipe. Astfel:

  • în toate clinicile Life Dental Spa, abordarea convențională a stomatologiei s-a transformat într-una holistică, ce presupune, pe lângă tratarea dinților, interacțiunea dintre dinți și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale. Ambasadorul acestei filosofii medicale este fondatorul clinicilor, Dr. Cristina Obreja;
  • La Life Dental Spa, viziunea modernă se regăsește în toate procedurile stomatologice, datorită ultratehnologiei moderne a laserului dentar, precum și a stomatologiei digitale. 

Ștefan Obreja crede că domeniul medical are nevoie de o resuscitatare radicală, care să pună în centrul atenției pacientul, prevenția și tratarea cauzelor, nu doar a simptomelor

De aceea, Life Dental Spa aduce stomatologia la un alt nivel pe teritoriul întregii ţări. Scopul reţelei Life Dental Spa a fost dintotdeauna să obţină întotdeauna rezultate dentare optime, cu cea mai mare atenţie pentru pacient. Stomatologia de calitate a clinicilor Life Dental Spa este rezultatul unei investiții puternice în specializarea dentară, prin participarea la cursuri de specializare profesională și la cursuri de instruire, în urma cărora evoluează pe partea de inovație și instruire în folosirea laserului dentar.

Totodată, eficiența stă în întreaga echipă Life Dental Spa, căci, pe lângă specializarea avansată în fiecare domeniu al îngrijirii dentare, au dezvoltat o actualizare continuă a instrumentelor și tehnologiilor de ultimă generație, care astăzi reprezintă stadiul tehnologiei laser. Toate acestea, precum și lucrul în echipă, garantează pacienților cele mai complexe și mai avansate servicii și tratamente, începând de la diagnostic până la intervenții ulterioare.

Așadar, angajamentul medicilor dentiști este de a combina excelența tratamentelor cu atitudinea pozitivă, călduroasă, ceea ce permite vizitei pacientului la clinica Life Dental Spa să fie foarte plăcută. La Life Dental Spa, întreaga echipă lucrează în mod coeziv către un set comun de obiective: oferirea serviciilor de calitate pacienților, eficiență în productivitate, mulțumirea pacienților

Este foarte important să mergi la control dentar în mod regulat și să nu te supui unor riscuri! Life Dental Spa îți reamintește importanța efectuării controalelor dentare regulate cel puțin o dată la șase luni. Astfel vei avea o sănătate orală bună, realizând: 

  • Prevenirea bolilor orale (boli parodontale, gingivită, extracții sau chiar boli ale cavității bucale); 
  • Diagnostic timpuriu. Astfel previi agravarea unor probleme, identificându-le și tratându-le de timpuriu; 
  • O estetică dentară sănătoasă și perfectă. Prin intermediul periajului profesional, a air-flow-ului, a detartrajului, precum și a albirii, îți menții o estetică dentară de invidiat;

În prezent, clinicile dentare Life Dental Spa ating cele mai înalte niveluri de succes datorită muncii și activității calitative ale întregii echipe, care fac posibilă îndeplinirea misiunii și scopului final: mulțumirea tuturor pacienților care calcă pragul clinicilor Life Dental Spa

În relațiile LifeDentiștilor cu fiecare pacient, există un singur obiectiv: acela de a oferi cel mai bun tratament posibil pentru fiecare situație dentară. Cu siguranța utilizării ultratehnologiei laserului dentar și a prestigiului dovedit, precum și a formării unei echipe de stomatologi profesioniști specializați în toate tratamentele dentare, Life Dental Spa este singura rețea de clinici din România care tratează exclusiv cu laserul dentar. Așadar, nu mai ai motive să amâni prima vizită la clinică, fiindcă laserul dentar reduce frica de dentist, îmbunătățește confortul tratamentelor dentare și, cel mai important, este non-invaziv și nedureros.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...