De IKEA Green Friday primești cu 50% mai mult pentru mobilierul vechi

De Green Friday, membrii IKEA Family vor primi la schimb un card de retur cu o sumă mai mare cu 50% față de valoarea estimată a mobilierului pe care îl returnează.

Această ofertă este valabilă în perioada 10-28 noiembrie, doar pentru mobilierul achiziționat de la IKEA.

Retailerul va vinde produsele returnate în cadrul huburilor circulare din magazinele IKEA Băneasa și Pallady.

La returnarea mobilierului vechi trebuie verificată mai întâi eligibilitatea produsului pentru returnare, după care va fi realizată o evaluare online a acestuia.

Ulterior, clientul va primi un cod QR, valoarea estimată și numărul de înregistrare aferent.

Toate articolele trebuie returnate asamblate complet la oricare dintre magazinele IKEA Pallady sau Băneasa, la departamentul de schimbare și returnare, fără a fi necesară și factura de achiziție.

Angajații IKEA vor efectua o evaluare fizică a pieselor de mobilier și vor face o ofertă finală, pe care clienții o pot declina în cazul în care aceasta nu este satisfăcătoare.

În cazul în care oferta este acceptată, IKEA va oferi în schimb un card de retur cu o sumă cu 50% mai mare decât valoarea estimată a produselor de mobilier returnate.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...