De ce și unde să te muți în București?

Locuitul într-un oraș mare sau chiar în capitala unei țări are numeroase avantaje, dar și câteva dezavantaje.

Cu toate acestea, oamenii au fost dintotdeauna atrași de orașele mari și au renunțat la viața lor liniștită pentru noi oportunități.

Este și cazul capitalei României, care în fiecare an atrage mii de persoane ce hotărăsc că aici va fi casa lor.

De regulă, studenții sunt cei care decid că Bucureștiul îi va ajuta să aibă o viață fericită și împlinită, însă nu este neobișnuit ca oameni de toate vârstele să se mute în Capitală.

Principalul motiv pentru care oamenii aleg Bucureștiul este piața muncii. Aici se găsesc cele mai atractive locuri de muncă, nu doar din punct de vedere al salariilor, dar și datorită dezvoltării profesionale.

Dacă vrei să ai o carieră de succes, ai mai multe șanse într-un oraș precum Bucureștiului.

Posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt nelimitate, atât pe timp de zi, dar și noaptea. Bucureștiul are numeroase parcuri amenajate superb, zeci de muzee și case memoriale, locuri special amenajate pentru distracția copiilor, dar și a adulților.

Chiar și o simplă plimbare poate reprezenta o modalitate de a petrece timpul liber, mai ales pe străzile unde există case vechi. Este impresionant să vezi diferite tipuri de arhitecturi și să afli mai multe despre acele case.

Cu toate că multe persoane spun că este un oraș care nu se mai poate dezvolta foarte mult, Bucureștiul continuă să uimească pe zi ce trece. Una dintre zonele ce s-a schimbat radical în ultimii 10 ani și care a devenit casă pentru mii de persoane este Cartierul Pallady.

Acesta se află în zona de est a Capitalei, spre ieșirea din București, aproape de Autostrada Soarelui.

Având în vedere amplasarea, este o zonă foarte liniștită, departe de agitația specifică Bucureștiului, pe care oricine o va aprecia.

Amplasarea nu este un dezavantaj, din contră: în imediata apropiere a cartierului se află stații de metrou și alte mijloace de transport în comun, astfel că nu vei depinde de mașină și nu vei face naveta.

În funcție de complexul rezidențial pe care îl alegi, până la metrou sau până la stația de tramvai ori autobuz, poți face maximum 15 minute de mers lejer.

Dacă ți-am stârnit interesul, este bine să știi că poți alege un apartament de la Dezvoltator Pallady.

În portofoliul acestui dezvoltator imobiliar vei regăsi toate tipurile de apartamente, astfel încât să îl poți achiziționa pe cel potrivit ție.

Cele mai râvnite rămân apartamentele cu 2 camere, ideale pentru tineri, pentru cuplurile fără copii sau pentru familiile aflate la început de drum, care au planuri mărețe pentru viitor.

Pentru a vedea ce ți se potrivește, cel mai bine este să mergi la o vizionare de apartamente 2 camere Pallady, Sector 3, de la Dezvoltator Pallady.

Ai la dispoziție numeroase opțiuni și cu siguranță printre ele se regăsește și apartamentul visurilor tale. Ce spui? Programezi o vizionare la Dezvoltator Pallady?

sursa foto: www.dezvoltatorpallady.ro

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...