De ce să montezi un sistem de monitorizare video

Un sistem de monitorizare video se constituie într-un sistem de securitate ideal pentru verificarea şi înregistrarea activităţilor ilegale sau nepotrivite care se desfăşoară într-un anumit spaţiu. Aceste sisteme sunt folosite pe o scară foarte largă, atât pentru interior, cât şi pentru exterior, oferind o monitorizare reală şi coerentă. Monitorizarea şi înregistrarea video furnizează informaţii de o importanţă majoră atât pentru tine ca proprietar al spaţiului, cât şi pentru organele de ordine publică.

Rolul unui sistem de monitorizare video

Captarea de imagini, transmiterea acestora în timp real şi  stocarea capturilor pe un sistem de înregistrare vor fi de mare folos în identificarea infractorilor implicaţi în spargeri şi furturi, cât şi a oricărui tip de atentat la liniştea şi siguranţa unei proprietăţi private. Chiar mai mult, un astfel de sistem poate depista rapid eventuale incidente nedorite, precum incendii, inundaţii sau alte avarii care pot acţiona agresiv şi distructiv asupra locaţiei şi persoanelor.  Un sistem de supraveghere video bine montat poate acţiona asupra oricărui tip de perimetru. De la interioarele complexe, cu multe încăperi şi căi de acces, până la domenii exterioare extinse şi greu accesibile.

Ce conţine un sistem de monitorizare

Principalele componente sunt reprezentate de camere de supraveghere, acestea având rolul principal de a capta informaţia. Din acest motiv, alegerea camerelor potrivite este o etapă foarte importantă. Specificul spaţiului impune alegerea camerei special destinate, existând  camere de supraveghere pentru interior şi pentru exterior. Se va stabili exact numărul necesar de camere, astfel încât raza acestora să acopere toate punctele cheiei. Pentru interior, se va viza monitorizarea uşilor şi ferestrelor, trapelor şi căilor de acces, sistemelor de ventilaţie şi a ieşirilor de urgenţă. Se vor monta atâtea  camere cât va fi necesar, doar astfel putându-se monitoriza integral şi complet tot interiorul. Camerele de exterior vor fi alese în funcţie de caracteristici, fiind importate raza de acţiune, rezoluţia şi rezistenţa în faţa condiţiilor extreme de mediu.

Cum funcţionează un sistem de monitorizare

Captura camerelor de supraveghere poate fi monitorizată în timp real, în acelaşi timp constituindu-se într-un depozit pe unităţile de înregistrare. De asemenea, camerele pot trimite semnale în cazul în care senzorii montaţi anunţă activitate nejustificată, asigurând astfel intervenţia rapidă şi eficientă. Pentru monitorizarea capturilor înregistrate sau transmise în timp real, este nevoie de un monitor sau de un ecran care să permită afişarea unei imagini clare, reale şi nedistorsionate. Ca parte componentă a unui sistem de monitorizare video, calculatoare refurbished vor fi de mare folos atunci când se doreşte acces rapid şi de calitate la informaţia captată de camerele de supraveghere. Un astfel de sistem poate presupune o investiţie substanţială, calculatoarele refurbished reprezentând o variantă avantajoasă din punct de vedere financiar, fiind exemplare care beneficiază de un preţ cu 40%-60% mai mic în comparaţie cu un model nou.

De ce refurbished

Termenul refurbished este folosit pentru a desemna un calculator foarte bun, dar care nu este  nou, însă nu poate fi încadrat nici  în categoria second-hand. Se poate opta pentru astfel de calculatoare, deoarece sunt modele care nu sunt realizate din componente şi oferă o funcţionalitate impecabilă, având un grad de uzură mic. Pot provenii din varii medii, făcând parte din parcuri de calculatoare folosite la expoziţii şi târguri sau  au aparţinut companiilor mari care adoptă schimbarea periodică a aparaturii. Sunt modele perfect funcţionale şi cu un design perfect compatibil specificaţiilor producătorilor, astfel că se pot constitui în cea mai bună alegere atunci când se doreşte montarea unui sistem de monitorizare video.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.