De ce să alegi un gel de construcție?

Un gel de construcție este un produs renumit pentru calitatea și ușurința în aplicare. În timpul unei manichiuri, servește drept bază pentru a asigura o mai bună prindere a unghiilor tale false.

Durabil și rezistent, acest gel UV poate fi întins ușor, uscat rapid și protejează optim unghiile împotriva pigmenților. Saloanele profesionale îți pot oferi sprijin personalizat în alegerea celor mai bune geluri de construcție.

Particularitățile gelului de construcție

Un gel de construcție oferă mai multe posibilități care îți permit să optimizezi designul și aplicarea unghiilor false. Are o textură groasă care permite unui începător să lucreze la șabloane și forme. Este un gel autonivelant ultrarezistent care se aplică foarte ușor. În timpul catalizării, nu arde și nu curge. Acest gel UV este disponibil și în vâscozitate semi-fluidă. Acesta poate fi amestecat cu un strat monofazat roz sau opac pentru a camufla unghiile deteriorate.

Cu toate acestea, produsele cu vâscozitate fluidă sunt numai pentru tehnicienii de unghii. Cât despre începători, aceștia pot opta pentru un strat de construcție cu o textură groasă. Este recomandat pentru utilizare pe unghii naturale și capsule. Această bază catalizează folosind o lampă UV sau LED.

Avantajele acestui gel de construcție

Gelul de construcție este un element important care serveste pentru a conferi o bună rezistență unei manichiuri de confecționare a unghiilor false în gel. Cu materialul său elastic și flexibil, utilizatorul reușește să lucreze cu ușurință forma unghiilor dorite: alungirea unghiilor false, formarea umflăturii pe unghiile naturale pentru o mai bună învelire. Consistența acestui strat de bază este selectată în funcție de modelarea dorită. Produsul gros are o anumită compactitate. Ai nevoie de o paletă sau de o perie pentru a-l lucra. În ceea ce privește stratul de bază semifluid, avantajul acestuia este că este foarte ușor de manevrat. Se poate lucra cu o pensulă ca un lac tradițional. Astfel, este perfectă pentru întărirea unei unghii naturale, precum și a unei unghii artificiale.

Acest gel de construcție este, de asemenea, ușor de aplicat. Cataliza acestuia poate avea loc în două sau trei minute sub o lampă LED sau UV în funcție de grosimea acesteia. Această bază este în general transparentă, chiar roz, astfel încât culoarea naturală a unghiei poate fi exprimată. Un așa-numit strat de modelare „de camuflaj” este conceput pentru a-și unifica nuanța roz și a ascunde orice imperfecțiuni. Acest produs este, de asemenea, autonivelant, indiferent de textura lui. Semifluid sau gros, soliditatea sa rămâne infailibilă după cataliză.

Sfaturi pentru utilizarea corectă a acestei baze

Mulți pasionați de îngrijirea unghiilor merg să ceară sfaturi de la profesioniști calificați. Ei trebuie să urmeze câteva trucuri simple pentru a-și aplica corect gelul colorant sau chiar și stickere unghii. Gelurile de construcție sunt disponibile în diferite culori și mai multe vâscozități.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...