De ce nutrienți au nevoie femeile? Află răspunsul de la experții BiTONIC

Luna martie este prin tradiție luna dedicată femeii. Dar ne-am întrebat vreodată de ce este așa?

Martie este prima luna de primăvară, când natură renaște și totul se înfrumusețează în jur. Ei bine, femeia este cea care da viață, iubire și sănătate puilor ei. Avem grijă de femeie, avem grijă de copii, de noi toți.

Deci, de ce au nevoie femeile?

Și acum vom intra în subiectul care ține de sănătatea femeii și nevoile sale nutriționale, căci aici avem răspunsurile.

Organismul femeii este creat astfel încât să permită și să susțină schimbări majore de-a lungul timpului, de la pubertate, naștere, alăptare, pre-menopauza și menopauza. Tocmai de aceea, este nevoie ca acesta să fie hrănit cât mai corect din punct de vedere nutrițional.

Primele semne de carențe se pot observă la nivelul tegumentelor- pe piele, la nivelul părului și al unghiilor.

Experții de la BiTONIC au creat un produs  pentru nevoile specifice femeilor. BiTONIC Lady este un complex natural de ingrediente menit să asigure sănătatea, dar și frumusețea doamnelor, cu acțiune pe principalele zone de interes: piele, păr, unghii, echillibru hormonal.

Conține coenzimă Q10 și colagen hidrolizat, 2 elemente care cu greu se pot absorbi din alimentație. Mai mult, corpul produse colagen doar până în jurul vârstei de 30 de ani.

Colagenul este un complex de aminoacizi, care se găsește atât sistemul digestiv, articulații, sistemul muscular, vasele sanguine sau în sistemul osos. 70% se găsește în piele.

Astfel, BiTONIC Lady este un produs antiaging îmbogățit cu polifenoli din sâmburi de struguri, vitamine și minerale pentru sănătatea și frumusețea întregului organism.

Părul și unghiile au un aspect sănătos și frumos atunci când corpul are suficiente resurse de Zinc, Biotina și Seleniu. Aceste minerale se regăsesc în dozele zilnice recomandate în produsul Lady.

Zincul este unul dintre mineralele esențiale, care participa în numeroase procese enzimatice în corp. Un alt rol extrem de important pe care îl are pentru sănătatea organismului este acela de a sprijini metabolismul acido-bazic, metabolismul acizilor grași și pe cel al carbohidraților. Zincul este acel element care ajută corpul să transforme ceea ce mâncăm în energie și în mai puține depozite de grăsime. Totodată, Zincul, alături de Seleniu, are un puternic efect antioxidativ de protejare a celulelor.  Seleniu este mai ales pentru doamne, extrem de important, căci ajută la reglarea glandei tiroide.

Formula BiTONIC Lady conține și o serie de vitamine din complexul de vitamine B, dar și Vitamina C. Această din urmă contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la un metabolism energetic normal și la reducerea oboselii. Echilibrul hormonal și metabolismul energetic sunt influențate direct de vitaminele din grupul B precum Niacina, Biotina, B6 și B12.

Pentru femeile aflate în perioada de pre-menopauza și la menopauza, este important Calciul. Calciul este un mineral greu de absorbit de către organism pe măsură ce îmbătrânim, din cauza lipsei de hormoni care să îl fixeze. Din acest motiv se consideră că suplimentarea cu calciu trebuie să înceapă înainte de instalarea problemelor de osteoporoză, adică în perioada de pre-menopauza.

Pentru fixarea Calciului în oase, avem nevoie de vitamina D. Această se poate obține fie prin expunerea la razele solare, dar acest lucru este mai puțin posibil în sezonul rece, prin alimentație – dar în acest caz absorbția este una foarte scăzută sau prin suplinirea cu suplimente alimentare naturale. Un astfel de produs este BiTONIC Silver Bones, care adițional conține și glucozamina care ajută la reducerea durerilor articulare.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...