De ce aleg clienții aplicația Free Now și când o utilizează

65% dintre utilizatorii serviciilor de taxi și ridesharing declară că apreciază siguranța și fiabilitatea serviciului Free Now mai mult decât alte aspecte.

Alte criterii în alegerea aplicației includ ușurința de utilizare (64%), raportul calitate-preț și prețurile accesibile (56%), precum și timpul rapid de preluare pe care îl oferă aplicația (49%).

Pasagerii Free Now spun că aleg aplicația pentru a comanda un taxi sau o opțiune de ridesharing atunci când se îndreaptă spre sau se întorc acasă de la un eveniment (74%).

Aplicația este utilizată și pentru deplasările către sau dinspre locul de muncă și la întâlniri de serviciu (70%) sau pentru a călători spre sau dinspre aeroport/gară (66%),

Urmează deplasarea la întâlniri cu prietenii și familia (54%) sau pentru a merge către sau dinspre o programare la spital sau la medic (46%).

Serviciul de mobilitate Free Now este disponibil în România din 2019 în București, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Târgu-Mureș, Timișoara, Oradea, Constanța și Sibiu.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...