De Black Friday, cumpărătorii vor achiziționa electronice cu livrarea la EasyBox

57% din români și-au propus să achiziționeze electronice noi și 37% dintre români au în plan să achiziționeze electrocasnice, cu ocazia reducerilor de Black Friday

Conform studiului de piață efectuat de Sameday, 64% dintre cumpărătorii din mediul urban care își propun să comande online în cadrul campaniei de Black Friday, vor alege livrarea la EasyBox.

57% din români și-au propus să achiziționeze electronice noi cu ocazia reducerilor de Black Friday, conform unui studiu OPPO. Alți 37% dintre români au în plan să achiziționeze electrocasnice.

Un procent de 22% dintre cumpărători și-au propus să facă o investiție într-un smartphone nou, iar 15% dintre respondenți au indicat că doresc să își completeze colecția de accesorii smart.

Livrarea la EasyBox a devenit standard în România pentru magazinele online, dar și pentru consumatori, iar 73% de magazine online din ecosistemul Sameday au livrat cel puțin un colet la EasyBox în primele 9 luni din 2023.

În intervalul ianuarie-septembrie Sameday a livrat în EasyBox peste 25 milioane de colete, în creștere cu 38% față de anul precedent și se estimează un volum de 2,4 milioane colete livrate în EasyBox de Black Friday 2023.

CITEȘTE ȘI: 54% dintre români vor cumpăra cel puțin un produs de Black Friday

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...