DB Schenker si-a relocat birourile din Timisoara in cladirea AGN Business Centre

DB Schenker si-a relocat birourile din Timisoara, in cladirea AGN Business Centre. Tranzactia a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara Activ Property Services.

„Tranzactia confirma tendinta mai multor operatori din domeniul industrial/logistic de a-si reloca sediile in cladiri moderne de birouri amplasate in interiorul oraselor cu accesibilitate imbunatatita. Compania noastra a intermediat doua astfel de relocari in primul semestru, una in Bucuresti si una in Timisoara.” declara Felicia Vasiu, managerul biroului din Timisoara al Activ Property Services.

AGN Business Centre este o cladire de birouri de clasa A finalizata in anul 2009, avand o suprafata inchiriabila de 5.096 mp, distribuita pe 9 niveluri. Constructia este situata in Piata Consiliul Europei, cea mai efervescenta zona imobiliara din Timisoara, la mai puțin de 500 de metri distanta de zona ultracentrala istorica, langa proiectul mixt OpenVille aflat in dezvoltare in jurul centrului comercial Iulius Mall. O parte din cladire va deveni disponibila la inchiriere incepand din septembrie 2018.

DB Schenker este furnizorul de top global privind oferirea de servicii logistice si transport, avand un numar de peste 72,000 de angajati, in peste 2,000 de locatii.

In Romania, compania are 4 sucursale in Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca si Constanta si peste 60 de puncte de lucru in toate regiunile tarii.

„Prin aceasta relocare dorim sa aducem un plus de calitate serviciilor noastre. Dorim sa ramanem o companie cu performante inalte si orientata catre crestere, ceea ce seteaza noi referinte in relatiile cu angajatii si partenerii nostri.” a declarat Albin Budinsky, Director General, DB Schenker in Romania.

„Timisoara este un punct strategic pe harta companiilor logistice, fiind principala piata de profil din provincie, cu volume de activitate in crestere. Inchirierea noului spatiu de birouri in zona centrala a orasului le va asigura angajatilor si clientilor companiei DB Schenker acces facil si functiuni variate in imediata vecinatate a sediului.” spune Felicia Vasiu, managerul biroului din Timisoara al Activ Property Services. 

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...