DB Global Technology își mută operațiunile în online

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, DB Global Technology, își mută temporar operațiunile online, continuând să funcționeze în parametri normali.

În plus, compania își extinde echipa de specialiști de la nivel local cu încă 100 de poziții, pentru care procesul de recrutare este în desfășurare.

Ca și restul activităților curente, interviurile de angajare se realizează online, un număr important de întâlniri între candidați și specialiștii în resurse umane ai companiei fiind programat în aceste zile.

Centrul DB Global Technology dezvoltă soluții de ultimă tehnologie pentru diviziile de business și infrastructură ale Deutsche Bank, având în portofoliu peste 770 de proiecte IT, de la înființare până în prezent. Proiectele dezvoltate constau în soluții de tehnologie a informației și aplicații software.

Tot în această perioadă continuă toate trainingurile și cursurile care se pot derula online: cursuri de limba germană, sesiuni de „soft skills”, sesiuni de coaching și DB Tech School – programul de internship al centrului, aflat la a cincea ediție.

Practic, compania își adaptează activitatea la o nouă stare de fapt și reușește să funcționeze normal, iar mediul de lucru existent în birourile companiei – tehnologia, cursurile, încurajarea inițiativei personale, programele de dezvoltare personală, sunt replicate în aceste zile online.

Angajații DB Global Technology sunt în continuare în contact unii cu ceilalți folosind aplicații pentru întâlniri video și audio, conturile de e-mail și platformele interne. Pentru cei care, în urma suspendării cursurilor unităților de învățământ, sunt nevoiți să stea acasă cu copiii, dar trebuie să și lucreze, compania a flexibilizat programul de lucru și a pus la dispoziție recomandări care să îi ajute să facă față acestei situații.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...