Danya Cebus lucrează la trei proiecte imobiliare de 220.000 mp

Danya Cebus Rom, subsidiara Danya Cebus LTD, lucrează în prezent la trei proiecte imobiliare majore, cu o suprafață totală de peste 200.000 mp.

Acestea sunt AFI Tech Park, un business park de 37.000 mp din noul business hub al Bucureștiului, AFI Brașov, o dezvoltare mixtă cu o componentă de retail și una de birouri totalizând 165.267 mp și ansamblul rezidențial al Shikun & Binui RED din Pipera – New Point cu 272 de apartamente din cele 408 în trei faze de dezvoltare.

Piața imobiliară locală traversează un moment bun și vedem efectele benfice ale creșterii economice. Compania noastră lucrează în prezent ca antreprenor general cu 520 de persoane pe trei șantiere din București și Brașov”, spune Igal Lerner, CEO al Danya Cebus, adăugând: „A fost un an aglomerat pentru noi, Danya Cebus fiind implicată și în trei livrări importante: prima fază a Timpuri Noi Square, business park-ul dezvoltat de Vastint, faza a doua a Adora Urban Village, complexul rezidențial al Tagor și extinderea de la AFI Palace Cotroceni.”

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...