Dan Puică, CEO BestJobs, preia și conducerea platformei Avocado.red

CEO-ul platformei de recrutare BestJobs, Dan Puică, preia și conducerea startup-ului Avocado.red, în care fondul de investiții Neogen Capital a investit până acum jumătate de milion de euro.

Dan Puică a preluat poziția de CEO al BestJobs în martie 2019, cu mandatul de a gestiona planurile de dezvoltare ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung.

El a fost primul manager care a preluat conducerea platformei de recrutare de la Călin Fusu, care a fondat BestJobs în 2001 și a condus operațiunile timp de 18 ani.

Neogen Capital a investit 500.000 euro în Avocado.red

Fondul de investiții Neogen Capital a anunțat recent că investește 500.000 euro și expertiza BestJobs în dezvoltarea serviciului Avocado.red, care conectează utilizatorii cu terapeuți, avocați, coachi și alte tipuri de specialiști.

Echipa startup-ului a început proiectul în august 2019 și au lansat online serviciul în luna iunie a acestui an. Avocado.red oferă o platformă integrată pentru desfășurarea sesiunilor de consultanță online, cu diverse tipuri de specialiști.

Momentan, pe Avocado sunt disponibili coachi, psihoterapeuți, avocați și urmează extinderea și către alte tipuri de experți: mentori de business, consultanți de marketing, nutriționiști etc.

Cine este Dan Puică

Dan Puică și-a început activitatea în domeniul financiar, în cadrul KPMG România, și a ocupat mai multe poziții de management în companii românești și internaționale.

Înainte de a fi numit CEO-ul BestJobs, a făcut parte din Grupul OLX, grup căruia s-a alăturat din poziția de Finance Manager și unde ulterior a făcut pasul spre rolul de Business Management al categoriei de Imobiliare.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...