Dan Boabeș este noul country manager al BlackCab

Compania vizează extinderea în patru orașe până la finalul anului

Dan Boabeș, manager cu peste 20 de ani de experiență în telecomunicații și IT, a fost numit country manager al BlackCab, companie care oferă servicii premium de transport alternativ în București, Timișoara, Cluj și Constanța.

De-a lungul anilor, Dan Boabeș (48 de ani) a fondat companii precum SimPlus – un agregator de plăți prin intermediul telefonului mobil, CityLink – furnizor de servicii de car sharing sau 4mind.ro.

Printre obiectivele noului manager se numără creșterea cotei de piață, creșterea profitabilității, extinderea activității și atragerea unor surse de finanțare pentru susținerea obiectivelor.

Ne dorim ca până la finalul anului să acoperim cele mai mari opt orașe din punctul de vedere al populației, iar la finalul lui 2023 o parte semnificativă din flotă să fie complet electrică, spune Dan Boabeș, country manager BlackCab

Profilul clienților BlackCab este format din companii (cei mai mulți dintre directorii executivi ai celor mai mari 500 companii din România folosesc serviciile BlackCab) cât și din persoane fizice.

CITEȘTE ȘI: Andrei Bușoi este noul Director General al Seroussi

- publicitate -