Daikin lansează propriul magazin online pentru sisteme de aer condiționat

Daikin este primul producător de pe piața locală de HVAC-R care investește în propria platformă de comerț online, iar România prima țară din grup cu e-shop propriu.

Magazinul online oferă consultanță digitală, instalare rapidă asigurată de profesioniști, costuri transparente, garanție extinsă, transport gratuit și suport permanent post-vânzare.

Noua platformă online pune la dispoziția clienților finali rezidențiali aparate de aer condiționat de tip monosplit și multisplit, dar și purificatoare de aer.

La toate produsele achiziționate online montajul este asigurat de un partener autorizat Daikin, rapid, în maximum 5 zile de la data achizitiei.

În anul financiar încheiat la 31 martie 2021, Daikin a continuat trendul ascendent și și-a menținut poziția de lider al pieței HVAC-R din România cu o creștere a afacerilor de 8%, depășind 30 milioane euro cifră de afaceri.

Platforma online oferă transport gratuit pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia, iar unitățile de aer condiționat vor beneficia gratuit de garanție extinsă de până la 5 ani.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...