Daikin deschide primul concept store propriu în Băneasa Shopping City

Daikin deschide primul concept store destinat publicului larg în cadrul Băneasa Shopping City. Acesta va funcționa în perioada 1 iunie – 31 august 2022.

Astfel, clienții beneficiază de servicii integrate de prezentare, testare și asistență în achiziționarea soluțiilor de climatizare pentru locuință.

În cadrul Daikin Concept Store, vizitatorii vor putea să descopere noutățile Daikin, soluțiile de răcire, de încălzire și de purificare a aerului, dar și opțiunile de conectivitate inteligentă.

Printre produsele expuse se numără noua Daikin Emura, reprezentând gama superioară de aparate de aer condiționat, cu un design emblematic.

Nu lipsesc gamele Daikin Stylish și Perfera, pompa de căldură Daikin Altherma și modelele de purificatoare de aer MC55W și MCK55W.

Compania a dezvoltat și un magazin online, buydaikin.ro, care integrează soluțiile de purificare și climatizare, garanție extinsă, suport și instalare într-un singur loc.

CITEȘTE ȘI: Daikin încurajează înlocuirea vechilor aparate de aer condiționat

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...