DAHUA Technology a inchiriat birouri in cladirea River Plaza

Compania de consultanta imobiliara Activ Property Services a oferit asistenta companiei de sisteme de supraveghere, DAHUA Technology, pentru relocarea birourilor sale din Bucuresti in cladirea de birouri River Plaza. Noul sediu al companiei ocupa 277m2 la etajul 3 al cladirii.

River Plaza a fost finalizata in 2007, avand o suprafata totala de 13.305 m2, cu 783 m2 per nivel. Cladirea este amplasata in zona centrala a Bucurestiului, pe Splaiul Unirii, intre Piata Unirii si statia de metrou Timpuri Noi (500 de metri distanta). Zona Splaiului Unirii inregistreaza o crestere a interesului ca urmare a lansarii unor proiecte de birouri si rezidentiale noi in jurul statiei de metrou Timpuri Noi si a cererii pentru spatii de birouri amplasate in proximitatea statiilor de metrou.

„Observam un interes in crestere al companiilor de IT si tehnologie pentru cladirile de birouri moderne din centrul capitalei. Suntem convinsi ca pozitionarea cladirii River Plaza, in centrul capitalei, aproape de statia de metrou Timpuri Noi, va atrage si alti ocupanti importanti care si-au exprimat deja interesul pentru cladirea din portofoliul nostru.” declara Andrei Birsan, Head of Office Department al Activ Property Services.

Cine este Dahua Tehnology

Dahua Technology este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de sisteme video de supraveghere. Compania are 42 de filiale in intreaga lume, acoperind America, Europa, Orientul Mijlociu, Oceania si Africa. Cu peste 11.000 de angajati din intreaga lume, solutiile, produsele si serviciile Dahua sunt utilizate in peste 180 de tari si regiuni.

- publicitate -

trebuie să citești