Dacia Spring a fost desemnată „Chilipirul Anului” de revista britanică Top Gear

Dacia Spring a fost desemnată „Chilipirul anului” în topul TopGear.com Awards 2023. Mașina electrică românească a fost apreciată pentru ușurința în utilizare, costurile de întreținere reduse și modul distractiv de condus.

Dacia Spring, în ciuda autonomiei sale reduse, nu își va descărca complet bateria chiar și dacă mergi non-stop timp de 12 ore într-un oraș aglomerat, iar datorită faptului că este îngustă, bulevardele și aleile se transformă în autostrăzi

Jack Rix, Editor Top Gear Magazine

Lansat în 2021, modelul electric de mici dimensiuni cu cinci uși a fost vândut în peste 120.000 de exemplare de la lansare. Anul viitor, Dacia Spring va debuta și pe piața britanică.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 cele mai căutate piese auto pentru Dacia

Dacia Spring a fost desemnată în luna octombrie „Mașina cu cea mai bună valoare” la News UK Motor Awards. Din juriu au făcut parte jurnaliști de la publicații foarte mari precum The Sun, The Times sau The Sunday Times.

Este al doilea an consecutiv în care Dacia a câștigat o secțiune în cadrul premiilor anuale TopGear, Dacia Jogger revendicând titlul de „Alegerea Cititorilor” la ceremonia de anul trecut.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...