DAC Invest pregateste Shine Residence2

DAC Invest a anuntat ca va incepe constructia unui nou proiect rezidential: Shine Residence 2, dupa reusita inregistrata cu proiectul anterior, Shine Residece (30 de apartamente de 1,2 si 3 camere in estul Bucurestiului) vandut in totalitate in anul 2009.

Localizarea proiectului este in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Vasile Lascar, in imediata vecinatate a bulevardului Dacia. Cladirea va avea un regim de inaltime S+P+6, o suprafata totala de 2000 mp, 10 locuri de parcare situate intr-un parcaj subteran si va avea urmatoarea structura: la parter si etajul 1 se vor gasi spatii comerciale/birouri in suprafata de 360 mp, etajele 2,3,4 si 5 vor fi ocupate de cate 2 apartamente pe nivel cu suprafete cuprinse intre 68,5 mp (garsoniera) si 130,3 mp (3 camere) iar etajul 6 va fi ocupat integral de un superb penthouse cu o suprafata generoasa de 178,9 mp.

Finalizarea  imobilului este preconizata pentru semestrul 1 al anului 2011, iar compania estimeaza un pret de vanzare a intregului proiect de 2.500.000E + tva.

Dintre cele 8 apartamente ale imobilului, 3 au fost deja contractate iar pentru spatiul comercial sunt demarate negocieri pentru vanzare. Momentan se lucreaza la structura de beton ce va fi finalizata pana in luna decembrie.

„Valoarea de vanzare a unui mp construit in Shine Residence 2 este de 1300 eur + TVA, ceea ce reprezinta un pret atractiv pentru investitori avand in vedere zona si calitatea proiectului” a declarat Dan Craciunescu, manager general al DAC Antrepriza Constructii.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...