Da Moreno București, primul magazin al retailerului din România

Da Moreno, un retailer de bricolaj prezent în Italia și Elveția, va deschide prima unitate din România, la București.

Magazinul Da Moreno București se va deschide la 22 septembrie, pe strada Chiristigiilor, nr. 46, în zona Halelor Obor.

Da Moreno este prezent pe piata din nordul Italiei si din sudul Elvetiei, avand pana in prezent 10 puncte deschise in aceste zone.

Din 2006, Da Moreno a abordat politica pretului convenabil, unde clientii isi pot petrece ore placute de cumparaturi “low cost”.

În magazinul Da Moreno Bucuresti, clientii vor putea gasi articole pentru toata casa, decoratiuni pentru sarbatori, plante si accesorii pentru gradina, articole cadou, articole pentru caini si pisici, jucarii si multe altele.

O parte importanta a business-ului Moreno este reprezentata de decoratiunile pentru Craciun, in care acestia s-au specializat de-a lungul ultimului deceniu. Astfel clientii Moreno vor avea la dispozitie o vasta varietate de produse de la brazi de Craciun pana la globuri, lumini sau alte decoratiuni pentru casa.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...