C&W Echinox preia administrarea clădirii de birouri Ethos House

Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze clădirea de birouri Ethos House, situată ȋn zona Floreasca din Bucureşti.

Aceasta este a doua clădire de birouri preluată pentru administrare de CWEchinox ȋn 2019, departamentul de Asset Services având atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de către Mihaela Petruescu, Head of Asset Services.

Ethos House este o clădire cu un design deosebit, remarcându-se prin faţada exterioară inspirată din arhitectura Renascentistă. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de circa 8.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. În cele două etaje ale parcării subterane sunt amenajate 53 de locuri de parcare, iar la nivel suprateran există 50 de locuri de parcare.

Anastasios Gotsis, proprietar Ethos House: „Clădirea Ethos House oferă numeroase facilităţi chiriaşilor săi: o locaţie de excepţie, ȋn imediata vecinătate a Lacului Floreasca, Parcului Verdi şi Promenada Mall. În plus, mizând pe atenţia la detalii, proactivitatea şi gândirea strategică a echipei de Asset Services Cushman & Wakefield Echinox, avem ȋncredere că angajaţii care ȋşi desfăşoară aici activitatea vor avea parte de tot confortul.”

Pentru Cushman & Wakefield Echinox, cele doua mandate noi coincid cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietăţilor, care şi-a schimbat denumirea din Property Management ȋn Asset Services.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...