CVW Technologies a avut venituri de 4.278.000 lei în T1 2020

CVW Technologies, producător de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile și epurarea apei uzate în aplicații rezidențiale, industriale și municipale, anunță rezultatele financiare din primul trimestru 2020 și raportează venituri din vânzări în valoare de 4.278.000 lei.

La finalul anului trecut, compania a raportat afaceri de 24.500.000 lei pentru întreg anul 2019.

Grupul CVW Technologies deține brandurile C&V Water, IntelliBIO, Smartech Automation, intelliFilter și magazinulapei.ro.

Rezultatele sunt repartizate pe trei segmente de activitate, respectiv segmentul alimentărilor cu apă și canalizare, segmentul automatizărilor industriale și cel al stațiilor de tratare și epurare a apei.

În primul trimestru al anului 2020 comparativ cu anul precedent, sectorul dedicat stațiilor de tratare și epurare a înregistrat o creștere de 47,5%, până la 3.127.000 lei.

Printre proiectele contractate în primul trimestru al anului se numără cinci stații de epurare ape uzate din județele Maramureș, Prahova și Timiș pentru deservirea unor localități cu un număr de locuitori cuprins între 1.600 și 3.000 de persoane, dar și șase stații de tratare apă potabilă în vederea distribuirii către consumatori în județele Botoșani, Maramureș, Mureș, Timiș și Constanța.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...