Cushman & Wakefield Echinox va administrarea Mendeleev Office 5

Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze Mendeleev Office 5, clădire de birouri livrată recent ȋn centrul Bucureştiului de către Akcent Development.

Aceasta este a patra clădire de birouri ce intră sub administrarea Cushman & Wakefield Echinox, departamentul de Asset Services având atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central.

Cum arată Mendeleev Office 5

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, ce revitalizează o zonă istorică a oraşului, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei.

Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică.

Designul clădirii facilitează accesul luminii naturale, iar faţada exterioară filtrantă de culoare aurie se încadrează în profilul zonei. Proiectul include terase circulabile, tehnologii inteligente integrate, sistem de climatizare hibrid conceput şi integrat architectural, izolare termică, ferestre motorizate, consum redus de energie, iar terasele de la etajele 3 si 8 stimulează creativitatea chiriaşilor şi oferă o vedere panoramică asupra centrului Bucureștiului.

La momentul livrării, gradul de ocupare al clădirii este de peste 60%, printre chiriaşi regăsindu-se companii de consultanţă financiară, PR şi marketing sau construcţii (Jazz Communication, Tud Investment Consulting, Aktor, Skin Media).

Discuţii avansate sunt pentru etajele 6 şi 7, astfel că disponibile spre închiriere mai sunt doar etajul 1 şi parterul, unde este posibilă amenajarea a două spaţii comerciale.

Mendeleev Office 5 este dezvoltată de compania Akcent Development, care deține în portofoliu și imobilul Eminescu Offices, aflat sub administrarea echipei Cushman & Wakefield Echinox și clădirea Rosetti Tower.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...