All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 29 mai | 2020

Cushman & Wakefield Echinox va administra Colosseum Mall

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Departamentul de Asset Services al firmei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a preluat de la 1 octombrie administrarea centrului comercial Colosseum, extinzându-și astfel portofoliul în București cu un proiect aflat în plin proces de expansiune.

Inaugurat în anul 2011, Colosseum reprezintă cea mai importantă destinație de shopping din nord-vestul Capitalei, o zonă aflată în plin proces de dezvoltare a infrastructurii de metrou şi a segmentului rezidențial, existând premise şi pentru dezvoltarea sectorului de office.

- Publicitate -

Ca urmare a extinderii, a cărei inaugurare este programată anul viitor, centrul comercial Colosseum va ajunge la o suprafață închiriabilă de aproximativ 54.500 metri pătraţi.

Din noul proiect de dezvoltare fac parte branduri consacrate la nivel local și internațional, precum New Yorker, Colin’s, CCC, Noriel, DM Drogerie Markt, Gregory’s, Diverta, Coffee Ritazza, dar și alte 60 de magazine, restaurante, cafenele și spații de petrecere a timpului liber.

În completarea ofertei comerciale existente din care fac parte Carrefour, Leroy Merlin, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco, noul proiect va beneficia și de un cinematograf multiplex operat de Happy Cinema, precum și de un centru de fitness World Class.

Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Serviciile integrate oferite, experiența vastă şi dedicarea echipelor de leasing şi property management funcționează foarte bine împreună, noul mandat al proiectului Colosseum confirmând încă o dată încrederea acordată de către dezvoltatori.”

Colosseum devine astfel cel de-al treilea centru comercial din București aflat în administrarea Cushman & Wakefield Echinox, alături de Carrefour Orhideea și Penny Retail Park Fundeni.

Totodată, de la începutul anului, în portofoliul de Asset Management al companiei au intrat și trei clădiri de birouri din București, și anume Ethos House, Eminescu Office și One Victoriei.

- Publicitate -

ULTIMELE