Cushman & Wakefield Echinox a evaluat în 2020 proprietăţi de 4,2 miliarde euro

Departamentul de evaluări al Cushman & Wakefield Echinox a evaluat ȋn 2020 peste 350 de proprietăţi cu o valoare cumulată de 4,2 miliarde euro.

În plus, departamentul de research a oferit consultanță dezvoltatorilor pentru demararea unor proiecte noi cu o valoare de piață de peste 250 de milioane euro.

Departamentul de evaluări a continuat să lucreze pentru o serie dintre cei mai mari proprietari de active imobiliare din România, care au în portofoliu spații cu o suprafață cumulată de aproximativ 2 milioane metri pătrați.

Activitatea departamentului de Research s-a concentrat în primul rând pe studii de best-use și optimizare de concept, o nișă nouă de servicii fiind reprezentată de consultanța cu privire la operarea de spații de birouri în regim flexibil.

Echipa de evaluări a Cushman & Wakefield Echinox este formată din opt membri cu o experienţă medie de peste 17 ani ȋn domeniu.

Totodată, firma acoperă sectorul evaluărilor la nivel naţional printr-o reţea locală de 20 de colaboratori specializaţi ȋn rapoarte pentru garantarea ȋmprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Echipa de research este formată din doi consultanți care oferă asistență clienților locali și internaționali, realizând totodată rapoarte publice prin care sunt surprinse evoluția și tendințele pieței imobiliare.

- publicitate -