Cursele Uber către și din direcția aeroporturilor din România au crescut de 19 ori

Deplasările cu în interes de serviciu au crescut în București, iar utilizatorii au făcut cu 10,33% mai multe curse cu Uber for Business de la începutul anului.

Călătoriile în interes de serviciu în centrul orașului ating punctul de vârf la ora 09:00 și orele 18:00.

Comparativ cu alte capitale, București s-a clasat pe locul 2 în topul celor care merg devreme la birou, fiind depășit de parizieni și de locuitorii din Zurich, care se deplasează spre muncă la ora 08:00. 

Datele Uber arată că și cursele către și din direcția aeroporturilor din România au crescut de aproape 19 ori în ultimele 4 luni.

Mai mult, Aeroportul Henri Coandă s-a clasat în top 10 cele mai vizitate aeroporturi, conform datelor înregistrate în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. 

Când vine vorba despre cele mai aglomerate intervale orare, ora 05:00 reprezintă momentul când cei mai mulți călători sunt duși la aeroport.

În schimb, ora 13:00 reprezintă intervalul în care cei mai mulți revin acasă.

Datele interne Uber au mai arătat că joia este cea mai aglomerată zi pentru călătoriile spre și dinspre aeroport.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...