Cursele Bolt la maratonul de vaccinare din București, reduse cu 50%

Bolt acordă o reducere de 50% la cursele către și de la cele două centre de vaccinare participante la maratonul de vaccinare de la București.

Reducerea se acordă pe toată durata maratonului, zi și noapte, indiferent de oră. Maratonul începe astăzi, ora 16:00, și se va încheia luni, la ora 08:00.

Acesta va avea loc la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională din Bucureşti și la el vor participa aproximativ 1.200 de voluntari (medici, asistenţi medicali, rezidenţi şi studenţi la Medicină).

Pentru acest demers au fost amenajate 50 de cabinete de vaccinare, iar imunizarea se face fără programare, non stop, cu serul de la Pfizer.

Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să selecteze ca destinație centrul de vaccinare dorit: Biblioteca Națională sau Sala Palatului.

De asemenea, vor beneficia de reducere și la plecarea din cele două locații. Reducerea se aplică automat, în limita a 10 lei/cursă și a două călătorii/pasager.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...